любов

Александр Ярошевский
злеє і злеє
комочками глею
гліп, гліп
з нею одною
з одною нею
вижити зміг
що світ за очі
пройшло - й не хоче
змін знов
ото воно таке й є тобі, хлопче:
любов.

вигадане
чи ба викапане
як є
через літа
зими і знов
літа й у осінь -
любов.

анітелень
анішешерх
ось
прийшло - дзелень!
і не пішло
і відбулось:
вперше
востаннє...
кохання.