Ти

Наталия Ивлева
Ти є в книжках, серед думок,
В повітрі, поміж поцілунків.
Ти є у небі, між зірок,
У кожнім дні, як подарунки.

Ніщо не може пояснити
Ті відчуття, що маю я.
Ніхто не може зупинити
Той дух, що поєднав серця.

Ти є десь серед тисяч слів,
Ти є, там, де тече ріка.
Ти є не тільки серед мрій,
Ти там, де є душа моя.

лютий 2015