заусёды

Аляксандра Фагот
- Я буду заўсёды...
- Прабач, што спыню на паўслове.
Заўсёды...Хіба так бывае?
Магчыма за межамі Рая.

Тваё заўсёды
як прывід неіснуючай свабоды.
Тваё заўсёды
нібыта сталасць законаў прыроды.
Тваё заўсёды
адстае ад дзівацтваў пагоды.
Тваё заўсёды
як вырваныя з жыцця эпізоды.
Тваё заўсёды...

Спісваю ў расходы:
НАДУЖЫВАННЕ гэтага слова
даўжэйшае за тваё "заўсёды".