Плаче осiнь за вiкном

Любовь Постникова
Плаче осінь за вікном, плаче осінь,
загубилась поміж хмар чиста просинь.
Вже не чути журавля на світанні,
не зізнався він на жаль у коханні.

Плаче осінь за вікном, не жартує,
про прийдешні холоди нам віщує.
Помарніло навкруги, стало пусто,
тільки хмари в вишині густо-густо.

Плаче осінь за вікном і туманом
простелилася вона над лиманом.
Листя-золото давно обронила
і сумує, що його загубила.