Одинокий осенний листочек. Одинокий осiннiй листоч

Михаил Онищенко
Одинокий  осенний  листочек,
Одиноко  на  ветке  висит.
Я  такой  же,  как  он  одинокий,
И  так  хочется,  хочется  жить.

Так  хочется  жить  и  радовать,
Так  хочется  жить  и  добро  нести. 
И  радовать,  как  радуют  дети,
И  до  Счастья  дорогу  вести.

Нелегка  и  далёка  дорога,
До  Счастья  людского  ведёт.
На  ней  и  печаль,  и  тревога,
Но  Вера,  тебя  к  нему  приведёт.

               25.11.2015.


Одинокий  осінній  листочок.

Одинокий  осінній  листочок,
Одиноко  на  гілці  висить.
Я  такий  же,  як  він  одинокий,
І  так  хочеться,  хочеться  жить.

Так  хочеться  жити  й  радіти,
Так  хочеться   мені  добро  нести.
І  радіти  життю,  як  малі  діти,
І  самому  до  щастя  дорогу  вести.

Нелегка  й  далека  дорога,
Що  до  щастя  людського  веде.
На  ній  є  усе  і  печаль,  і тривога,
Та  віра,  до  нього  тебе  приведе.

                25.11.15