Твое кохання - подих неба

Владимир Фадеев
Твоє кохання – подих неба
Величність літньої роси
Я ще не бачив в цьому світі
Такої дивної краси

Таких очей, такої статі
Твій поцілунок знаю – мед
В твоїх обіймах я розтану
Серед безмежності комет

Ти мій дарунок, світ, безкрайність
Чарівність кольорових снів
В житті своєму – ще ніколи
Так палко жінку не хотів

Торкнусь тебе , закрию очі
Серця відчують неба край
С тобою, мила – будем разом
Ти тільки трішки почекай