Брате

Июльская Кошка
Мiй брате, а що, якщо раю та пекла немає?
I свiту початок так само, як i кiнець, починається скраю?
А янголи й демони подалися до iсламiстiв чи до будистiв?
Й полишили живих серед мертвих, а мертвих серед живих
I нас залишили. І нам залишили одне на двох мicто.
Що будем робити, брате?
Брате, зламай мої ґрати
Очима осяю той степ половецький
Що пiтьмою вкривається
А твoї сiтi ловецькi менi дуже личать
Зламай мої ґрати, брате