Гладiатор

Илья Танк
Доки на арені я, як твій гладіатор.
Коли ти мені даси свій вердикт?
Як гладіатор, до Колізею біжу.
Як круки, мені ніхто нiде не радий.

Як щоденна дорога, в нас проростає як полинь
Де цвілі забуття, мною розірваний ланцюг
Мене ніхто ніде не манить
Тебе шукає чужий мій погляд.

Чого ти чекаєш?
Немов бліда надія, де все втрачено в тумані.
І холод скільки не топи.
Твій гладіатор потоне в тривозі.
Де все втрачено в твоєму диханні.