На березi Днiпра

Илья Танк
На березі Дніпра, віддав тобі любов свою
На березі Дніпра я зробив тебе своєю таємницею
Наївний мотив серед тонких слів.
Бігти втекти на край, що допоможе мені.
Вiд тепер живу на лінії вогню.

Осінній бойкот, вiдколи ти стала моєю таємницею.
Але не мовчи, не мовчи.
Наївний мотив, що допоможе мені.
Де там край?

На березі Дніпра, я віддав любов свою.
На березі Дніпра я зробив тебе своєю таємницею.
Скажи мені, чому ми живемо на лінії вогню?
Ну не мовчи, не мовчи