Към НАТО!

Радко Стоянов 2
На доверието самолета
ти превърна във мишена ясна.
Уж опазваш суверенитета,
а подклаждаш буря грозна, бясна.

Помагач си ти на терористи,
на убийци и на Сатаната.
Намеренията ти нечисти
предизвикват само гняв, отврата.

Ври светът, заливат го пожари,
ти на феса пазиш интереса!
Не на Бога светлите скрижали,
не на бъдещето и прогреса.

Вярата ми в тебе се пропука!
Време е да си вървиш оттука!