мироточити

Иван Славко
ми падаємо в безвість Ошир оку
усього мороку - де правда лише тьма
де, у - зачАссі, кволий дух Свободи
весь Дух - лиш спрага й спраги пустота

вертайсь собі, вертайся до основи
возносся  римою в заблудний склад уяв

благає все вертати ув Завпруття
возносячись до кіз і до отав

Так що там тиче серце у  забрало,
ой що там кличе янгольське крило?

линяти пір'ям і гратись в-під ребро,
самим зробитись очолом зачаття?

в куди цей світ, в надію цілувати?

а поруч йти - дорога храм і дім!

нескорених в собі - себе в собі пізнати
і миротОчити у доторку своїм.