Viva Життю так, як Смертi

Катерина Жебровська
А.Пярт, «De profundis», Psalm 130 (129)
для чоловічого хору, органа і ударних,
І.Харечко (орган), С.Ульянов (ударні), Камерний хор “Кредо», Б.Пліш,
Київський камерний оркестр, Р.Кофман

Viva Життю так, як Смерті…
Viva розкритим обіймам…
Гаряче так, що нестерпно…
Нумо, на попелі гріймось…

Високо-високо в Синім
Холод приходить пекельний…
Тиша в завзятті вітрильнім…
Мрії у серці буремнім…

Viva забутим надіям…
Viva розлитим бажанням…
Доля для всіх – Світла, спільна…
Шлях всім один – до Єднання…

26.11.2015