Над снiгом гарячим

Катерина Жебровська
В Польова, «No man is an Island», версія для сопрано,
жіночого хору, фортепіано і струнних,
Т.Чайка (сопрано), Д.Таванець (фортепіано), Камерний хор “Кредо», Б.Пліш,
Київський камерний оркестр, Р.Кофман

Над снігом гарячим,
Під Небом студеним
Не чутно незрячим,
Не видно злиденним…

За вітром злітає,
Повзе у камінні,
Бажання збирає,
Хапає краплини…

Так хоче сміятись,
Та, радше, голосить,
До Смерті посвяту
Собою возносить…

Убранство прозоре…
Захочеш – побачиш…
Позначене горем –
Візьмеш? Чи – пробачиш?

26.11.2015