Благослови у серцi Тишу

Катерина Жебровська
А.Пярт, Salve Regina, версія для
для мішаного хору, челести і струнного оркестру,
Д.Таванець (челеста), Камерний хор “Кредо», Б.Пліш,
Київський камерний оркестр, Р.Кофман

Благослови у серці Тишу…
Благослови в череслах Мир…
Благослови надію віщу…
Благослови на чисту Синь…

Засій у Душах Спокій, Світло…
Засій Любов’ю у Життях…
Засій для тих, кому відкрито…
Засій миттєвостями Шлях…

Збери незриме і одвічне…
Збери здобуте у сльозах…
Збери природнє й недоречне…
Збери народжене крізь страх…

Благослови у серці Тишу…

26.11.2015