Стукiт, спорiднений болю

Катерина Жебровська
Стукіт, споріднений болю…
Шепіт, призначений силі…
Скрегіт, що видався грою…
Розпач у заздрості білій…

Стогін, що інших не чує…
Легкість в розправлених мріях…
Хрест, що смиренність віншує…
Чесність, що в розум вчепилась…

Радість, що сяє крилато…
Спокій живого Блаженства…
Миру й Любові присвята…
Сутність, у Синь розпростерта…

27.11.2015