Як вир - майдан...

Вячеслав Романовський
Як вир – майдан. Охрип оратор.
В снігу застуджена зима.
Знайомий телеоператор
Буденну хроніку зніма.

Вітри морозні дуже злючі,
І холод  до кісток пройма.
У дні протестів, революцій
Чергова збурена зима.

Дим чорний шин. І крики, скрики.
Вогонь в очах. Кипить юрма.
Народ у прагненні великий, –
Мені нашіптує зима.

Месія в лідерах чи каїн?
Безсрібника-вождя – нема…
Невже і цей нас ошукає
І запанує знов зима?

28.11.2015.