Югалмаска тизлектэ

Ямалеев Марс
Сон, инде. Калэм.Тон ж,иткэн.
Уйлар.Шигырь юллары.
Куз алдынан агылалар.
Уткэн тормыш еллары.

Ахмаклыклар кылган чаклар.
Уйламый килэчэген.
Ан,ламыйча ,тик узен,э
Язмышнын, бирэчэген

Ялгышлар.Кайгылы коннэр.
Шатлык хисе. Жинулэр,
Авырлыклар утэр диеп,
Купме котеп йорулэр.

Мэххэбэт.Сагышта яну.
Ялганлык.Утенечлэр.
Алып киткэн кире юллар
Шакмаклы тэгэрмэчлэр.

Дуслар. Туганнар.Гэилэ.
Тормыш мэшэкэтлэре.
Нинди бэхетле вакытлар,
Мизгеллэр .Сэгэтлэре.

Югалтулар , Сатлык ж,аннар.
Тузу, Вакыйгалары,
Тезлэрне  ватып канатып.
Егылгач торулары.

Якты коннэр.Айлы тоннэр.
Ышаныч. Соенечтэ,
Яшэу кичкэнне онытмый
Югалмайчы тизлектэ.
(25.10.2015г.)