***

Ямалеев Марс
             ***********
Барсыда Алла кулында, барыбызга буленнгэн
Бар кешенен, уз башына язмышлары бирелгэн.
Урелгэн барасы юлы дурт ягында кыйбыла.
Узенэ генэ тин, булган иманы, холкы була.