радуй

Александр Ярошевский
починається сніг
він з дощу перейшов,
що той дрібно й льодяно
зранку тихо кропив переходи
та голі дерева у Пущі,
пробував замерзати
на землі в дрібні крижані кульки,
навіть спробував сипнути круп,
аж нарешті - зима післязавтра вже! -
на все війнув та й пішов сміливо,
впевнено, красивий, зимовий, лапатий.

люди вибігли снігу:
забери із останнім дощем всі напасті,
радуй землю, і нас, простих земних людей - радуй!