Коли ти нiкому не треба

Катерина Жебровська
Коли ти нікому не треба,
Чи ж ти потрібна собі?
Не бачиш Світло у Небі,
Відчуєш Світло в Душі?

Коли ти не зичиш Сили,
А зичиш лише біди,
Досягнеш своєї мрії,
Відкриєш в Любов Шляхи?

Коли ти не чуєш Душу,
А слухаєш тлін і страх,
Помітиш, що йдеш на згубу,
Засвідчиш, що множиш прах?

Коли ти чуже вбираєш,
Коли не знаєш своє,
Чи ж щастя в Життя надбаєш,
Чи ж Радість тебе знайде?

28.11.2015