Прийду опiвночi, прийду

Алена Мария
Прийду опівночі, прийду.
Ти цілуй мене ніжно-ніжно.
Загорнусь у твої обійми.
І кохатиму вірно-вірно.

Дивно опівночі, дивно.
І без тебе так зимно-зимно.
Загони серце у хустинку.
Бо на вулиці сніжно-сніжно.

І нікому його. Нікому.
Ти тримай серце міцно-міцно.
Без любові твоєї згину.
І страждатиму вічно-вічно.