Останнiй крок

Илья Танк
Там де тонка діагональ.
Ніч летить кудись удалечінь.
Не полишаючи для нас шляхів нажаль.
Скажи, чому боюсь і я?
Давай, ми зробимо останній крок?
Натисни на курок, прощай мій ангелок.
І ось, дуель, там де навколо колізей, і ось, фінал.
Давай буде так, як хочеш ти?
Я заплатив за свій урок.
У думках моїх зачаїлась ти, на мить.