Зачекай

Георгий Грищенко
Нехай сумує небокрай,
Нехай дощами плачуть хмари,
Ти мила тільки зачекай,
Хвороби зникнуть як примари.

І будеш знов здорова ти
Й життя ще радістю засяє,
Забудеш днини гіркоти,
Про тебе янгол ще подбає.

Сама себе побережи,
Подумай трохи і про мене,
Свою ти пам’ять освіжи,
Весна, навколо все зелене.

А ми з тобою у гаю
І соловейко нам співає
І клятву ми даєм свою,
Кохання наше меж немає.

Минуло вже багато літ,
Та ми з тобою завше разом,
Хоча змінився наший світ,
Грошима марить мов під газом.

Нам вистачає і своїх,
Ніколи ми не грабували,
Навіщо нам мерзенний гріх,
Нащадки щоб за нас страждали.

Ось усміхнеться небокрай,
А сонце радісно засяє,
Ти мила трохи зачекай
Й мов дим вся погань пощезає.
30.11.15.