Поём класику На стол Натали, исп. Г. Лепс

Владимир Туленко
Поём класику: «На столі» («Натали», исп. Г. Лепс)

Музика: Анатолій Долженков
Слова: Володимир Туленко

Гриша Лєпс…

https://youtu.be/y7Fb_J0PQR4

https://youtu.be/VJmzs***YEE

КА-РА-ОКЕ

https://youtu.be/_2yVEl6mnlQ


В нашій хаті випиває чоловік…
І безхатченки усі ті братанИ.
Я не можу в те повірить, а він звик…
Що у нас поспать залишаться вони!...

Ну навіщо ви пропили розум свій?
І чия у тому всьому є вина?..
Не заплачу при картині ось такій…
То за що ж мені ця «радість» та й дана?...

Приспів:
На столі…
Повкладалися і сплять, як королі!
Як в нардомі… наче діточки малі!..
На столі!
Я не можу вам, дівчата, розказать,…
Як давно вже хочу цих козлів усіх послать…
… На диван, й у ліжко…Щоб  змогли не спать
На столі!

Загубились  почуття… Та ж бо були!
Як почав мій милий в групі виступать…
Та концерти й популярність відійшли,
Й перестали куди-небудь хлопців звать…

А такими ж популярними були
На просторах у радянської землі…
Як бджолиний рій міста усі гули…
Ну, а зараз лиш шепочуть ковилі!

Приспів:
На столі…
Повкладалися і сплять, як королі!
Як в нардомі… наче діточки малі!..
На столі!
Я не можу вам, дівчата, розказать,…
Як давно вже хочу цих козлів усіх послать…
… На диван, й у ліжко… Щоб  змогли не спать
На столі!

Я зберусь коли –небудь…
І відправлюсь в довгу путь!
Оставайтесь… на столі!

Ой, як хочу всіх послать…
На ставок… гусей купать
… Тож валіть!

Приспів:
На столі…
Повкладалися і сплять, як королі!
Як в нардомі… наче діточки малі!..
На столі!
Я не можу вам, дівчата, розказать,…
Як давно вже хочу цих козлів усіх послать…
… На диван, й у ліжко…Щоб  змогли не спать
На столі!


До тебе звертаюсь, любий, дорогий…
На столі… Прибери скоріш свинюшник свій
Потім, як у Сальвадора… у Далі…
… На столі!