ля вытока... бел

Владимир Кушарев-Вода
           Ля вытока аздоба танчэй,
               Гукі вечныя не рухомыя,
                Адгулі над калыскай маёй-
                Пчолы жоўтыя....


               Зеляніна Ў шэрані дня,
                Я спаткаю вясёлая ценне,
                Толькі шчодрасць
                НЕ для мяне-
                У казытлівых маіх летуценнях...

              Адганю-над вадою нуду,
                Пасміхнецца празрыстай усмешкай,
                вобліч той над якім гаманю...