Голосуй за мене, обирай!

Торговка Воспоминаниями
Голосуй за мене, обирай!
Я стану твоїм персональним Богом.
Вір мені, як не віриш в нього.
Я створю тобі власний рай.

Ти ненавидиш ранки, я знаю.
Приходь до мене лише під вечір.
Я дістану себе навіть з печі -
Так сильно тебе чекаю.

Мій дарунок тобі - цілий світ.
Буду пеклом, можу водою.
Я втоплю нас в теплі і любові.
Збирайся у спільний політ!

Віддаю від себе усі ключі.
Забирай мої душу, мозок і серце.
Зі мною черпнеш від усього сенсу.
Благаю лише - не мовчи.

Я створю тобі власний рай,
Стану твоїм персональним Богом.
Вір мені, як не віриш в нього.
Голосуй за мене, обирай!