Oz yarimi isteyirem

Алиев Орхан Адам
Sadеce, oz yarimi isteyirem
Bu heyatda,mene mexsus olani.
Hansin ki,xeyallarimda cekirem,
Hansi ki, menle omurluk qalani.

Sadece, oz yarimi isteyirem,
Qara gozlu, sirin sozlu meleyi.
Gelse bir anda omrume bilirem,
Getirer ozuyle, arzu, dileyi.

Sadece, oz yarimi isteyirem,
Hansi ki,yuxularma gelib gedir.
Ozgeni yox!ozgesin neyleyirem
Hansi ki,her an meni sevindirir.

Sadece, oz yarimi isteyirem,
Allah;m men dua ederek sene.
Sevirem o qadini,men sevirem,
Ne olar onu ozun bexs et mene.