Спасибi

Основатель
а кому казати спасибі,
за те, що ти в мене є?
за те, що даєш мені сили,
і можу кохати тебе.

так вільно, як птаха на крилах,
до тебе летітиму знов.
і наче з останньої сили,
віддам тобі всю любов.

а ти її бережи, будь ласка,
і прошу тебе - не спаплюж.
як би не було тяжко —
оберігай чимдуж.