Знову ти воюeш

Катерина Жебровська
Знову ти воюєш…
Я благословляю…
В темряві царюєш…
Я пісні співаю…

Знову нарікаєш…
Сонечку радію…
У думках згасаєш…
Світлом багатію…

Знову поїдаєш…
Вдячно пригощаю…
Горе, сум збираєш…
Лагідно прощаю…

Знову сходиш болем…
З серця біль знімаю…
Йдеш торішнім полем…
Садом розцвітаю…

Ти в Життя вчепилось…
Я безмежно вільна…
Ти – премудре тіло…
Я – Душа нетлінна…

01.12.2015