Чарiвна панi!

Виктория Гребенюк Роженкова
В білосніжному жупані,-
В перший день календаря.
Зимонька, чарівна пані...
Ти до нас прийшла! Ура!

Річку вкрила біла крига,
І хурделицю здійма...
Ой надворі холодрига,-
Холод плечі обійма...

На шибках мороз малює,-
Дужий вітер рве,- аж свист...
І берізонька сумує,
Десь під снігом жовтий лист...

Замело, запорошило,-
Стежку, насип, та ліси.
Всюди гарно, сніжно, мило,-
І чарує блиск краси!
01 12 2015 р
Вікторія Р