якби мен сказали

Лиза Лорд
якби мені сказали ,що мені залишилося жити лише місяць ?
якби мені сказали ,що я буду вмирати на одинці з болем ? ..
я би в свій час перевернув би гори
гори щастя , гори сміху , гори кохання ..
я пізнав би безмежність світу
безмежність життя
я був би просто щасливим
я був би коханим світом
я жив би .. жив би не думаючи про біль
я любив би ... так би ніхто не любив
я ж просто хочу жити ...
і прийде до мене чудова і владна дівчина
могутніша і привабливіша за всіх
і забере мене в свої обійми навіки ,в поцілунки неймовірно палкі
і стану я людиною землі
а зараз я буду просто чекати
чекати цю дівчину місяць
а поки я буду жити ..
жити із болем ,який знаходиться в мені
я за місяць зверну всі гори
і буду чекати ,та мріяти щоб сталося диво ..
адже я просто хочу жити .
бачити світ
та просто любити