я збираю всю силу в кулак

Лиза Лорд
я збираю всю силу в кулак ,і намагаюся іти вперед ! Дякую тобі , що ти дала мені такий великий поштовх вперед ,я тепер бачу ,і знаю своє майбутнє. Знаєш , раніше я вважав ,що моє життя не буде мати сенсу без тебе , так як ти була моїм повітрям . я робив все можливе ,щоб бути з тобою . я був закоханий в тебе як наївний підліток . але часи минають і все довкола змінюється . довгі безглузді роки в мене позаду . всі ці роки я несамовито лише марив тобою ,марив твоїми очима ,твоїм дотиком , твоєю посмішкою . я став божевільним параноїком ,мені всюди здавалася лише ти . Дійсно ,часи змінюються ...
Я зрозумів що все що я робив , було даремним ,а ти лише мене використовувала . Тобі подобалися залицяння , увага , тобі подобалося те що за тобою всі готові були жертвувати собою .
АЛе після довгих ,безглуздих років ,я нарешті сказав собі ДОСИТЬ! досить своїм наївним мріям ,своїм бажанням .
Знаєш , дивно було тебе вчора бачити ,і чути твої слова . Мені розповіли ,що ти закохалася в мене коли я вже пішов . ХАХАХ як все по дурному вийшло ,і наше життя сповнене комфузіями , та дурним сценарієм розписаного нашого життя по секундам .