Сон мертвого дерева

Артур Грей Эсквайр
Мертве дерево спить
Снами жовтими снить
І не відає -
Люди з чолом Герострата
Волохаті створіння, вусаті
Зубом сталі припинюють жур -
З того дерева зроблять
Знаряддя тортур.

1982

(Світлина автора віршів)