Гумор

Иван Малеев 2
Коли ти зготуєш мені смачну їжу?
таку як готує мати твоя?
-Тоді як заробиш грошей як мій тато
це все,що тобі розказую я.
       ****
        **
-Що ви робите? питає
хлопчина у татка
-вяжу сітку,буде в нас
хороша рибалка.
-Я теж хочу навчитися
як вязати сітку
щоби міг я наловити
коропа і плітку.
-Та немає тут складного
навіщо питаєш
береш жменю дірочок
до купи зшиваєш.
       ****
        **
-Лице брудне,штанці мокрі
ну що тобі казати?
-Коли падав я в болото,
штанці не встиг зняти.