Шарада 257

Любовь Цай
Шарада №257


Ось на початку слова,
Що загадаю вам,
Займенник особовий,
Про себе каже сам…

А ось холодна зброя
Мисливця-ватажка,
Із зброєю такою
Йти можна на бика…

Ану, лишень, із вами
Назвімо слово те –
Декоративний камінь,
Що фарбами цвіте…

Його за ліки мали
У прадідне буття,
За те і називали
Ще й «каменем життя».