Украинки

Георгий Грищенко
Українки

Молодиці скрізь красиві,
Українки ж кращі всіх,
Працьовиті, не ліниві,
Хоч й роботи цілий віз.

Всі освічені, розумні,
Знають що і як робить,
Подолавши всякий сумнів,
Йдуть вперед щоб краще жить.

Ти як глянеш в їхні очі
І почуєш голосок,
Будеш марити щоночі,
Це любовний в тебе шок.

Хочеш щоб тебе любила,
Була б поряд все життя,
Діточок щоб народила,
Це батьківське почуття.

Кращих ніж вони немає,
Признають країни всі,
Хай по світу скрізь лунає,
Українки молодці!
01.12.15.