Каяття

Владимир Владимирович Суховеев
Каяття, каяття! День і ніч каяття
За помилки, що скоїв раніше
Та в минуле немає, на жаль, вороття,
А майбутнє я в ньому залишив.

Хочу жити любов’ю (не для праці лише),
А робити для того, щоб жити,
Та, на жаль, зрозумів я запізно уже,
Що найкраще в житті – це любити!

Хочу також сказать на останок тобі,
На цей раз намагайся повірить,
Ти – найкраще, що є у моєму житті,
Але як тобі це перевірить?

То ж, кохана, прости за усі помилки,
Перелічувать їх вже не варто.
Я до тебе не зможу сьогодні прийти,
Почекай, моя люба, до завтра.

Каяття! День і ніч каяття
За помилки, що були раніше.
У любові немає назад вороття,
Тож кохання я в неї залишу.

11.09.2006 р.