Не жити довго

Джек Дубин
Не жити довго.
Довго жити нецікаво
І важко.
Краще мало, та яскраво.
  Я посміхаюсь,
  Та всередині сумую...
  Є що сказати,
  Та чи хто мене почує?
Чи хто захоче?
Чи кому то треба?
Та й в кого я питаю?...
Певне в себе...
  Ніхто не стукає
  В мої закриті двері,
  По своїх справах
  Метушаться люди.
Ніхто не знає
Чим живу тепер я.
Ніхто не знає.
Певне, і не буде.

...хотів би ще про друзів написати,
  Але що написати - я не знаю.
  Є ті кого так хочу називати,
  Та тільки друзів, вочевидь, не маю*.



*близьких друзів. Всі пороз'їзжалися.