Час не можна спинити

Владимир Владимирович Суховеев
Тридцять шість наш сімейний годинник пробив,
Не годин, а років – час не можна спинити!
Я три жінки в своєму житті полюбив,
І до смерті їх буду так ніжно любити.

Мати дала життя, а дружина – дітей,
Та онука продовжить нас в часі.
Я не знаю у світі найкращих ідей,
Ніж пізнання сімейного щастя!

Ти мені дарувала двох гарних синів,
Вони йдуть по життю вже своїми шляхами.
Головне, щоб ніхто їх отам не спинив,
Але в скруті вони пригорнуться до мами.

Сивина на чолі – невелика біда,
Якщо була щасливою вдача.
Та для мене ти будеш завжди молода ¬–
Коли любиш, цей гріх вже пробачиш!

Тридцять шість наш сімейний годинник пробив,
Не годин, а років – час не можна спиняти.
Всі ці роки тебе я, кохана, любив
І в подальшому буду так ніжно кохати!

28.08.2012 р.