Дитяче

Владимир Владимирович Суховеев
Всю планету облечу,
Подарую нені квіти.
Все нам з нею по плечу,
Бо її ми діти!

Я до маминого свята
Все зроблю напрочуд:
Зможу навіть рано встати
І помити посуд!

Я косичку заплету,
Та почищу зуби,
І підлогу підмету
За матусю любу.

Суп поставлю на плиту,
Погодую кішку.
Маю ще одну мету:
Я заправлю ліжко!

5.03.2013 р.