Мр я

Александр Соседка
Майорить у свідомості мрія,
Як настане лад на землі.
Бо душа людська мов повія
Забавляє чортів у кублі.

Як засяє совісті зірка
У безкрайому світі людей.
Бо страшна і зла чорна дірка
До гріховних нас тягне страстей.

Йой, байдужість усюди панує
І живе у серцях наших страх,
Люта ненавість твердо крокує
Схаменіться ,бо буде нам крах.

Краще світла ніж посмішки сяють
Не шукайте ,бо то все дарма,
А любов ,що серця відкриває
Не зачинить навіть тюрма.
Сосєдка О.Д.                01.12.2015р.