Чумацький шлях

Владимир Владимирович Суховеев
Я небо й зорі – все віддам тобі
За поцілунки, від яких душа розтане.
В долоні зірки я зберу тоді
Та ними тебе осипати стану...

На небі, знаю, є Чумацький шлях,
Який дорогу нам освітлює до рання.
Тепер упевнений: Всевишній так
Освячує шляхи небесного кохання.

А зірки, що пульсують, як серця,
На честь кохання названі «пульсари»,
Бо сяйво їх – без меж і без кінця,
А ми щасливими лише із ними стали.

Я небо й зорі – все віддам тобі
За поцілунки, від яких душа тріпоче.
В долоні зірки я зберу тоді, –
Бо серце світлого кохання хоче!

7.06.2013 р.