Випускницям

Владимир Владимирович Суховеев
Ви сьогодні – як білі лебідки:
Граціозні в природній красі!
А чарівні – як ранішні квітки,
Що купалися в літній росі…

Та душа – і радіє й сумує,
Бо не любить таких розставань.
По життю кожен з Вас покрокує
З багажем тут одержаних знань,

Але з Вами вже друзів не буде,
Які поряд були кращі роки.
Тож хай серце не скоро забуде
З ким зробили сьогоднішні кроки,

Щоб ступити на вчительську ниву
Й до олімпу кар’єрних зростань.
Хай Всевишній дарує Вам силу
На безболісність цих розставань...

Ви для мене – як білі лебідки:
Граціозні в природній красі,
А чарівні – як ранішні квітки,
Що купалися в літній росі!

21.06 2013 р.