Во юдоле плачевне, на месте том...

Виталий Евграфов
* * *
Во юдоле плачевне, на месте том,
Еже мира в конце завещал еси,
Егда сядеши, Праведный Господи,
Сотворити суд гнева и благости,

Тамо не обличи сокровенная
Вся моя, и нижЕ посрами мене
Что пред Ангелы благословенными,
Но спаси Твоего ради имени.