Ни иного прибежища вернаго...

Виталий Евграфов
*  *  *
Ни иного прибежища вернаго,
Ни в бедАх утешения всем,
Ни святаго предстательства теплаго,
Тебе разве, Царице, не вем.

Яко паче имущи дерзание
Ко рожденному же из Тебе,
Помози, Воеводо возбранная,
Не остави мя в слезной мольбе.