якщо немаэ

Людмила Дубищева
Якщо немаэ подиху вiтрил,
Якщо ридають дiти оченьки закрив,
Якщо надiя помираэ у пiттьмi,
Я йду Отець с сльозами до Тобi.

Ти усе почуэшь, вiдповiш менi,
Я зрозумiю що то були не марнi днi.
Вiдам Тобi життя i  серце, разум свiй,
Щоб зрозумiти шлях святий лиш Твiй.

Я не бажаю грiх робити зруйнував життя,
Творця благословляю кожного миття.