Серенада Трубадура, Луч Солнца Золотого... ENGL

Дмитрий Бек-Лемешев
Луч солнца золотого
Тьмы скрыла пелена.
И между нами снова
Вдруг выросла стена.

Darkness veiling has just covered
The gold sun's awaking glance.
And between us with eyes lowered,
Walls have grown all at once.

Ночь пройдет, наступит утро ясное,
Знаю, счастье нас с тобой ждёт.
Ночь пройдёт, пройдёт пора ненастная,
Солнце взойдет...
Солнце взойдет.

Night will pass, the morning tide will bring the day
Look, ahead of us the happiness lies.
Both dark night and nasty weather will pass away
Day star will rise
Day star will rise

Петь птицы перестали.
Свет звёзд коснулся крыш.
В час грусти и печали,
Ты, голос мой услышь.

Heard no longer is birds' singing
Stars' light's touching the roofs top
At this time of grief, heart-sinking,
Hear my voice, you'll do, I hope...

Ночь пройдет, наступит утро ясное,
Знаю, счастье нас с тобой ждёт.
Ночь пройдёт, пройдёт пора ненастная,
Солнце взойдет...

Night will pass, the morning tide will bring the day
Just ahead of us the happiness lies
Both dark night and nasty weather will pass away
Day star will rise
Day star will rise

Nb