Салиму Герейбекову

Абдула Алиев Ибрагимович
Хъармахьилан урши лев,
Цунесра букIар Салим.
Балбиркахъу гьарил дев,
Жеголе лукIа сарим.

Дахъал стихи лукIуле,
Халкьлира валан угьуб...
Цуния саримтичу
Дагъистайзе ахъугьуб.

Жагале стихи лукIа,
УркIи бяхI бикахъиле...
Нунира дахъ дучIасра,
УркIи хIулбикахъиле.

Аллагьли цунес гиб,
ЦIакьле хугина багьри...
Нура урсара вариб,
Жагале лукIес стихи.

Цаца гIямру леркIара,
Цайи нуни хъумхIартас...
Салим ахъугьесана
Итис назмурте лукIас.

Аллагьли цайи ихIаб,
Гьар балагьуназакан...
Стихи лукIес ахъри габ,
Баресгъуна халкь хIяйран.