Материалы к словарю рифм и рифмоидов - ближе

Николай Бушенев
БЛИЖЕ
поближе
ниже, пониже
жиже (сущ.), в жиже, о жиже
в Париже, о Париже; в Перми же, о Перми же
лыже, в лыже, на лыже, о лыже
лыжи
рыжи
рыжей, бесстыжей
рыжий, бесстыжий
жиже (комп.: прил. и нар.), пожиже
сопли' же, тли же
рубли же, в рубли же, про рубли же; кули же
Ли же, Али же, Дали же
Бали же
Балли же
"ми" же
вали же, завали же, навали же, ввали же, подвали же, перевали же, развали же, привали же, повали же, провали же, свали же, отвали же
бели же, подбели же, побели же, отбели же (?)
дели же, надели' же, обдели же, не обдели же, раздели' же, подели же, удели же
пили' же, напили же, перепили же, попили' же, пропили' же, спили же, распили' же, отпили' же
утепли же
вижу, ненавижу, предвижу
отчекрыжу (?)
выжал
выжил
выжег
выжиг
был же, забыл же, побыл же, пробыл же, сбыл же
быль же
пыл же, про пыл же
пыль же, в пыль же
пыжик, рыжик
рыжин
надвижен, подвижен
облыжен
облыжной
облыжный
Куинджи 
обездвижен, выжжен
плыть же, заплыть же, переплыть же, приплыть же, доплыть же, поплыть же, проплыть же, сплыть же, отплыть же, уплыть же
лижет, залижет, оближет, подлижет (?), полижет, слижет
блик же, клик же
нише, в нише, о нише
ниши, из ниши
нишей
крыше, на крыше, о крыше
крышей, с крышей
крыши, на крыши
Мише, в Мише, при Мише, о Мише; Грише, в Грише, при Грише, о Грише
мыши, в мыши, к мыши, с мыши, от мыши
кубышек, пышек, крышек
вышел
вышил
пишет, запишет, напишет, перепишет, припишет, допишет, попишет, пропишет, спишет, распишет, отпишет
пышет
рикше, к рикше
рикши, с рикши, от рикши
закисшей, перекисшей, прокисшей, скисшей
закисший, перекисший, прокисший, скисший
низшей, высшей
низший, высший
бродившей, забродившей, перебродившей
бродивший, забродивший, перебродивший
бывшей, забывшей, побывшей, пробывшей, сбывшей, отбывшей, убывшей
бывший, забывший, побывший, пробывший, сбывший, отбывший, убывший
облившись
таблица
таблице
таблицы
блица
в блице, о блице
обличье, в обличье; отличье, в отличье
обличья, отличья
обычно, необычно
кличет, накличет
Лизе, к Лизе, о Лизе
Лизы, с Лизы, от Лизы
линзе, в линзе, к линзе, о линзе
линзы
нищей
нищий
блажи
обрежет
брезжит, забрезжит
брезжить, забрезжить
неизбежен
Бежин
блеф же
обложек
обложит
Боже
позже, попозже
блог же
блок же
Блок же
боль же
разбужен
блуд же
плут же
блюз же, за блюз же, на блюз же, про блюз же
влюблюсь же
плюс же
на пляже, в пляже, о пляже
пляжи, за пляжи, на пляжи
обляжет
пляшет, запляшет, попляшет

2 декабря 2015 г.