Материалы к словарю рифм и рифмоидов - браузер

Николай Бушенев
БРАУЗЕР
маузер
Маузер
Краузе
каверзу, траверзу
траверсу
фрау, сэр (!)
grau, сэр
blau, сэр
страус, сэр
Гуасс, сэр
браво, сэр (!)
"Браво", сэр
браво,сын (!)"браво", сын
забаву, сэр
праву, сэр; приправу, сэр; оправу, сэр; расправу. сэр; управу, сэр; отраву, сэр
канаву, сэр; в канаву, сэр
справа, сэр
справа сыр
справа зав
травы, сэр
отравы, сэр
правы, сэр; Вы правы, сэр
бра вы, сэр
Пра Вы, сэр
оврагу, сэр; к оврагу, сэр
брагу, сэр; драгу, сэр; крагу, сэр
Прагу, сэр; в Прагу, сэр
"Прагу, сэр; в "Прагу", сэр
драку, сэр
браку, сэр; фраку, сэр
краху, сэр; праху, сэр; страху, сэр
паруса
парусу
Бахусу
Бахус, Ир
дикобразом, Ир
забрасывал, набрасывал, вбрасывал, подбрасывал, перебрасывал, пробрасывал, сбрасывал, отбрасывал, выбрасывал
краешек, на краешек
Драйзер

2 декабря 2015 г.